Om Stutteri G

Stutteri G

Historien bag stutteriet og vores team

Hesteavl har altid været en grundlæggende værdi i Helenes liv, hun er opvokset på Skovgården i Farum, hvor hendes forældre var pionerer i hesteavl i det forbund, som dengang hed DSA (Dansk Sportsheste Avlsforbund) samt inden for New Forest Ponyer.
Derfor var det også nærliggende at genoplive den gamle drøm: om selv at blive opdrætter.
I dag står Stutteri G – som blev stiftet i 2014 – færdig med sine tre moderne staldafsnit, hvor den største er avlsbygningen på 500 m2 med folebokse og løs driftsafdeling. Det andet samt det tredje afsnit udgør træningsafdelingens 21 bokse og de dertilhørende faciliteter: 20×60 ridehus, 20×60 udendørs ridebane og longerings rotunde. Stutteriet har vokset sig stort, og der er brug for mange forskellige kompetencer, som hver især yder deres ypperste indenfor deres speciale.

Klik på ikonet ”MØD OS” for at læse om teamet bag stutteri G

Nyheder fra Stutteri G

På vores nyhedsside kan du holde dig opdateret og følge med i, hvad der sker på Stutteri G. Du kan læse alt fra nye heste, der er til salg, til resultaterne fra ridestævner - og mange andre nyheder. Klik på linket nedenfor for at holde dig opdateret om Stutteri G.

Mød os

Helene Geervliet

Helene Geervliet er founder og ejer af Stutteri G. Hun er opvokset på Stutteri Skovgård i Farum, hvorfra hendes hollandske forældre drev avl af DSA-sportsheste og New Forrest-ponyer. Hun var dressurrytter, men opgav såvel stutteri som dressuren for erhvervskarrieren.

Efter mange år i udlandet vendte hun i 2001 tilbage til Danmark, hvor hun købte en DV-avlshingst: Salomon (DVH 684) samt en tysk statspremieret Hannoveraner avlshoppe: St. Pr. Wiesenträumerin 315205996, der er stammoder til 3 avlshopper.

I 2013 blev Helene statsautoriseret hesteinseminør, og i dag inseminerer hun selv sine hopper.

Helene er et 100%-menneske, der har dedikeret “efteråret” til ungdommens drøm, omend lidt modificeret. Hun skal ikke selv være olympiaderytter, men det ville være fantastisk, hvis en eller flere af hendes hesteafkom var med i toppen.

Michelle Geervliet

Michelle Geervliet er Helenes niece, og hun bor på stutteriet sammen med sin mand Hentie Swiegers og deres familie. Fra barnsben har Michelle haft en stor passion for heste, men hun er oprindeligt uddannet laborant med en prof. bachelor i laboratorieteknologi. Hun har beskæftiget sig med Animal Health Innovation og har en stor interesse i hestens fysiologi, sundhed og trivsel i avlen og træningen.

I 2017 skiftede Michelle karriere og valgte sin fremtid med Stutteri G, hvor hun indgår som medansvarlig for den daglige drift på stutteriet. Hun er samtidig i gang med sin træning som rytter hos stutteriets træner Carsten Vesterskov. Det er en stor glæde og gave, at stutteriets avlsmål hermed kan forblive langsigtede, og datteren Eliah er allerede både med i stalden og i sadlen på nabogårdens dejlige dressurpony Pandora.

Carsten Vesterskov

Carsten Vesterskov er stutteriets berider og daglige leder. Han blev uddannet som exam. berider i 1992 hos Arly Gundersen, og han har i løbet af sin karriere uddannet og redet flere heste op til championatsfinaler samt videre op i de højere klasser. Han finder stor glæde i at undervise og videreudvikle elever, og han har en vigtig rolle i udviklingen af succesfulde equipager, hvoraf flere har klaret det flot både nationalt og internationalt. Helene og Carsten har samarbejdet siden 2007, og i 2019 blev Carsten til stutteriets glæde en fast del af teamet med base på Stutteri G.

Carsten har altid haft stor interesse inden for avlen; han følger kåringer i både ind- og udland, og han spiller en vigtig rolle i det årlige valg af hingste til de forskellige avlshopper.

Natacha Lund Rasmussen og to heste

Natacha Susanne Lund Rasmussen

Natacha er startet som elev i teamet på Stutteri G i juli 2021. Hun er i gang med sin uddannelse som Hestemanager og kommer med stor erfaring inden for håndtering og daglig pasning af heste og føl. Hun er professionel og ansvarlig i sit arbejde og har et super tag på hestene.

Natacha er selv interesseret i at dygtiggøre sig inden for dressuren og alle de spændende opgaver, der følger med i hverdagen med hestehold og stutteri. Hun er faldet naturligt ind som en del af teamet, og vi glæder os over at have hende hos os og følge hendes spændende udvikling.

sanne-glargaard

Sanne Glargaard

Velkommen til vores team på Stutteri G!
Sanne vil i samarbejde med Carsten Vesterskov uddanne stutteri G´s heste, og i fremtiden bliver det Sanne, der fremviser stutteri G´s heste i konkurrencer.

Sanne fortæller om sig selv: ”Jeg blev færdig med gymnasiet 2002, og allerede da var det min drøm at arbejde med heste professionelt. Jeg fik arbejde i stalden hos Morten Thomsen, hvor jeg blev i 3 år, hvorefter jeg blev ansat på Blue hors, hvor jeg arbejdede som groom for Andreas Helgstrand og red ungheste. Derfra fik jeg mulighed for at rejse til Tyskland og arbejde som rytter i Berleburg hos Prinsesse Nathalie.

Efter en årrække i Tyskland vendte jeg i 2012 hjem til Danmark og startede på universitet, hvilket efter 5 år resulterede i en kandidat fra CBS i politisk kommunikation og ledelse. Sideløbende med mine studier startede jeg mit eget firma Glargaard Horses, som jeg har drevet på fuld tid siden 2016.

Her rider jeg en blanding af mine egne heste og heste for kunder, jeg har heste på alle niveauer. Jeg elsker at komme ud og vise dem frem til stævner. Derudover underviser jeg også en del. Min største ambition er at komme til at ride Grand prix, men synes også det er sjovt at have de unge heste med i unghestechampionaterne.

Jeg glæder mig til at arbejde med Stutteri G passionerede team”

Sanne Glargaard

Blog

Flot artikel i Landbrugsavisen Landbonord: Millionbyggeri på Stutteri G

Læs den flotte artikel fra Landbonord om byggeriet på Stutteri G.

Avlerportræt af Helene Geervliet

Læs avlerportræt af Helene Geervliet.

Stutteriets hoppestammer

Bella Donna

Under udarbejdning .

Om Bella Donna
Om Bella Donna
Wynona G.

Under udarbejdning .

Om Wynona G.
Om Wynona G.
Filomena G.

Under udarbejdning .

Om Filomena G.
Om Filomena G.
Duffy

Under udarbejdning .

Om Duffy
Om Duffy
De Vie G.

Under udarbejdning .

Om De Vie G.
Om De Vie G.
Salome G.

Under udarbejdning .

Om Salome G.
Om Salome G.
Shanti G.

Under udarbejdning .

Om Shanti G.
Om Shanti G.
Fyrstin Laura

Under udarbejdning .

Om Fyrstin Laura
Om Fyrstin Laura
Serafina G.

Under udarbejdning .

Om Serafina G.
Om Serafina G.

Vil du vide mere?

Kontakt os på telefon eller via e-mail, hvis du har brug for yderligere information, og følg med i vores spændende hverdag og udvikling på Facebook eller via Nyhederne her på siden.

Kontakt os
Kontakt os