Heste AVL

LÆS MERE OM HESTE AVL HOS STUTTERI G HERUNDER. KONTAKT OS VEDRØRENDE SPØRGSMÅL OM VORES TOPKVALITETS DRESSURHESTE AVL

Avl af topkvalitets dressurheste

Stutteriet beskæftiger sig med avl af topkvalitets dressurheste inden for DV- og Hannoveraner-avl.
Blandt avlsmålene er afkom, der har haft succes på Grand Prix-niveau, hingsteafkom, der er blevet kåret til avlshingst, hoppe afkom, der er blevet medaljehoppe eller statspræmieret, afkom, der har været med i UVM, og afkom, der nationalt og internationalt er værdsat.
Målene søges bl.a. nået gennem at avle med hopper af ypperlig afstamning samt gennem omhyggeligt hingstevalg, hvor fokusset er på afstamning, præstation og match til hoppens afstamning, fysik og temperament.

I arbejdet med udvikling af de unge dyr spiller kvalitets samarbejdspartnere, der matcher stutteriets filosofi, en afgørende rolle.
Siden 2010 samarbejder stutteriet med Hesselhøj ved Hans Jørgen og Anders Hoeck i forbindelse med forberedelse til hingste-fremstilling samt tilridning. Siden 2007 har stutteriet samarbejdet med Carsten Vesterskov for, så vidt angår, uddannelse og træning af hestene, og siden 2019 har Carsten været ansat på Stutteri G som daglig leder og træner. I 2020 har Stutteriet indgået samarbejde med Z & K Horsecare ved Zacarias og Karin Salmeon om arbejdet med tilridningen af de unge heste hjemme på Stutteriet i Lynge.

Vil du vide mere?

Kontakt os på telefon eller via e-mail, hvis du har brug for yderligere information, og følg med i vores spændende hverdag og udvikling på Facebook eller via Nyhederne her på siden.

Kontakt os
Kontakt os