Warning: Use of undefined constant php - assumed 'php' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/stutterig.dk/public_html/wp-content/themes/ultimate/inc/structure/header-extensions.php on line 254

Stutteriet beskæftiger sig med avl af top kvalitets dressur heste indenfor DV og Hannoveraner avl.
Blandt avlsmålene er afkom der har haft succes på Gran Prix niveau, hingste afkom der er blevet kåret avls hingst, hoppe afkom der er blevet medalje hoppe eller stats premieret, afkom der har været med i UVM, og afkom der nationalt og internationalt er værdsat.
Målene søges bl.a. nået, gennem at avle med hopper af ypperlig afstamning, samt gennem omhyggeligt hingstevalg, der er fokusseret på afstamning, præstation og match til hoppens afstamning, fysik og temperament.
I arbejdet med udvikling af de unge dyr, spiller kvalitets samarbejds partnere, der matcher stutteriets philosofi, en afgørende rolle.
Siden 2010 samarbejder stutteriet med Hesselhøj ved Hans Jørgen Hoeck for såhvidt angår ungheste fremstilling samt tilridning. Siden 2007 samarbejder stutteriet med Carsten Vesterskov for såhvidt angår videreudvikling og træning af hestene.